ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2022

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Δεκ
19
2022

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2022

Diamonds_2022_twitter_01Η ΠΑΠΑΔΕΑΣ A.E. βραβεύθηκε για 3η χρονιά ως μία από τις 38 δυναμικότερες και υγιέστερα αναπτυσσόμενες κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της απονομής των καταξιωμένων βραβείων επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of The Greek Economy 2022.

Σε μια ιδιαίτερη συγκυρία γεμάτη προκλήσεις, αυτές οι επιχειρήσεις κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να εμφανίσουν σημαντικές επιδόσεις τόσο σε επίπεδο μεγεθών και επενδύσεων όσο και σε επίπεδο απασχόλησης. Αυτά τα “διαμάντια” της ελληνικής επιχειρηματικότητας βράβευσε η Ναυτεμπορική, σε μια μεγάλη εκδήλωση- γιορτή του επιχειρείν, που διεξήχθη την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, παρουσία υπουργών, εκπροσώπων της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του περιφερειάρχη Αττικής καθώς και θεσμικών φορέων και διμερών επιμελητηρίων.

Οι τιμώμενες επιχειρήσεις κατάφεραν να ξεπεράσουν πολυεπίπεδες και πρωτόγνωρες κρίσεις όπως η ενεργειακή, η πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία αλλά και μια δεκαετή ύφεση και να διατηρήσουν χαλυβδωμένη εικόνα ισολογισμών, πετυχαίνοντας έκαστη στο τομέα της βέλτιστες επιδόσεις εντός και εκτός συνόρων. 

naytemporiki saloni diamonds 2022 12 16 600px

Συνεχίζουμε τη δυναμική μας πορεία με συνεχή προσπάθεια ανάπτυξης. Στα πλαίσια αυτής της ανάπτυξης, η εταιρεία θα υλοποιήσει μέσα στους επόμενους 16 μήνες νέο logistics center 9.000 τ.μ. και 1.500 τ.μ. γραφεία στον Ασπρόπυργο.

Diamonds2022 award 400px


Το σχετικό βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αλέξανδρος Παπαδέας.

   ⇾ Δείτε το άρθρο της Ναυτεμπορικής για την εκδήλωση
   ⇾ Δείτε το video που προβλήθηκε στο Ναυτεμπορική TV