Η ΠΑΠΑΔΕΑΣ–ΤΣΙΓΚΟΣ Α.Ε. & Η DeWALT ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΝ:  Η έκθεση που έκανε το γύρο της Ελλάδας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιαν
15
2014

Η ΠΑΠΑΔΕΑΣ–ΤΣΙΓΚΟΣ Α.Ε. & Η DeWALT ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΝ: Η έκθεση που έκανε το γύρο της Ελλάδας!

NTALIKA DEMOΟλόκληρο το 2013 η εταιρεία ΠΑΠΑΔΕΑΣ-ΤΣΙΓΚΟΣ Α.Ε. πραγματοποιούσε κατά μέσο όρο 8-10 Demo κάθε μήνα στα καταστήματα των πελατών της στην περιοχή διανομής της. Με αυτό το τρόπο παρουσίαζε τη χρήση των ηλεκτρικών εργαλείων Dewalt σε τελικούς καταναλωτές δίνοντάς τους την ευκαιρία να ρωτήσουν τους ειδικούς της Dewalt για εφαρμογές και εξειδικευμένες απορίες για τεχνικά θέματα χρήσης και συντήρησης των εργαλείων.

Τα Demo είναι μια υπερπαραγωγή, μια κινητή έκθεση των εργαλείων Dewalt! Όλη η γκάμα των επαγγελματικών εργαλείων Dewalt παρουσιάζεται επί τόπου στα σημεία πώλησής τους σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για επίδειξη και χρήση των εργαλείων.
DEMO DEWALT

Παράλληλα οι τελικοί χρήστες που μόλις αγόραζαν κάποιο εργαλείο Dewalt μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή σε κλήρωση για ένα ταξίδι στη Κρήτη για 2 άτομα. Μετά το πέρας όλων των Demo νικητής κληρώθηκε ο Σουργιαδάκης Κωνσταντίνος, πελάτης του καταστήματος λιανικής «ΝΤΕΤΣΙΚΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε.», ο οποίος και πραγματοποίησε τον Ιούνιο του 2013 το τυχερό ταξίδι.

Η ΠΑΠΑΔΕΑΣ-ΤΣΙΓΚΟΣ Α.Ε. κατά τη διοργάνωση των Demo κατάφερε και ενίσχυσε τις πωλήσεις των σημείων λιανικής πώλησής της με τη σημαντική εμπειρία της Dewalt σε μεγάλα events, η οποία είναι και μέγας χορηγός του MOTOGP, ενώ ευχαριστεί τα συνεργαζόμενα καταστήματα για την αγαστή συνεργασία.