Παραγγελίες

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ


ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ resized
Το τμήμα πωλήσεων στελεχώνεται από έμπειρους πωλητές, οι οποίοι είναι πάντα δίπλα στον πελάτη, αναπτύσσοντας μαζί του σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.
 
Καλύπτει επαρκώς όλη τη χώρα, προσφέρει υπηρεσίες και επικεντρώνεται στην επισκεψιμότητα και στην άμεση επικοινωνία,  την οποία και θεωρούμε το κλειδί της επιτυχίας.
 
Η συνεχής κατάρτιση και ενημέρωση του τμήματος για τα μεταβαλλόμενα δεδομένα της αγοράς, εξασφαλίζουν τη συνεχή βελτίωση στις υπηρεσίες που παρέχει. Η διαδικασία της πώλησης όμως δε σταματάει με την παράδοση της παραγγελίας. Τα στελέχη του τμήματος πωλήσεων επανέρχονται και επιδιώκουν να διαπιστώσουν αν και κατά πόσο ικανοποίησαν τις ανάγκες των πελατών μέσω των σχολίων και των αντιδράσεων τους.

Αναλυτικά το τμήμα πωλήσεων αποτελείται από:

poliseis
Εσωτερικούς συμβούλους πωλήσεων
Οι έμπειροι πωλητές μας, καθημερινά επικοινωνούν με τους πελάτες μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, υποδέχονται και εξυπηρετούν όλους όσοι επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας. Με αμεσότητα, ταχύτητα και υπευθυνότητα δέχονται παραγγελίες και παρέχουν λύσεις. 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ
Εξωτερικούς συμβούλους πωλήσεων
Οι άρτια καταρτισμένοι σύμβουλοι πωλήσεων πραγματοποιούν τακτικότατες επισκέψεις στα συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής. Παράλληλα, τους ενημερώνουν για νέα είδη και τρέχοντα νέα της αγοράς, βοηθώντας τους να επιτύχουν καλύτερο συνδυασμό κερδοφορίας και ανταγωνιστικότητας.

INTERNET (ΟN LINE B2B ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ)
online b2b

internetΜια νέα υπηρεσία που εγκαινίασε η εταιρεία μας είναι οι online παραγγελίες που μπορούν εύκολα να πραγματοποιήσουν οι πελάτες μας, δηλαδή τα καταστήματα λιανικής πώλησης, 24ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η πρόσβαση πραγματοποιείται πατώντας στο site μας “Είσοδος στο B2B”, ή πληκτρολογώντας www.papadeasb2b.gr.

Κάντε τη δουλειά σας πιο εύκολη από ποτέ ! Online παραγγελία με ένα απλό κλικ !

Τώρα είστε online με την εταιρεία μας μέσω:

tablet  Tablet -  laptop Laptop - desktopDesktop.

Σε πραγματικό χρόνο μπορείτε να δείτε : 

b2bΟ συγκεκριμένος ιστότοπος είναι πλήρως ενημερωμένος με όλη την γκάμα των προϊόντων της εταιρείας, την διαθεσιμότητα τους και τις τρέχουσες προσφορές.

Ο τρόπος αναζήτησης;  Απλός !

barcodes


Εύκολα μπορείτε να επιλέξετε τα επιθυμητά προϊόντα, και όταν αποστείλετε την παραγγελία σας, άμεσα η εταιρεία μας αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της.

Επίσης:
  • Καταχωρίστε την παραγγελία σας και δείτε την σε πραγματικό χρόνο καταχωρημένη μέσα από την B2B υπηρεσία μας.
  • Δείτε την καρτέλα σας και τα τιμολόγια σας αναλυτικά.
  • Δείτε σε πραγματικό χρόνο σε ποια διαδικασία βρίσκεται το εργαλείο που έχετε αποστείλει για service.
  • Δείτε το ιστορικό αγορών του κάθε προϊόντος.


Και αυτές είναι μόνο κάποιες από τις online υπηρεσίες που προσφέρει η B2B πλατφόρμα μας και μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο.

access


FAX
faxΟι πελάτες μας μπορούν να αποστείλουν τις παραγγελίες τους μέσω FAX όλο το 24ωρο.

Άμεσα ένας εκπρόσωπός μας αναλαμβάνει την διεκπεραίωση των παραγγελιών και οι πελάτες ενημερώνονται για την ομαλή έκβασή τους.