Διανομή

ΔΙΑΝΟΜΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΗ εταιρεία μας έχει διασφαλίσει στα συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.


ΣΤΟΛΟΣ
stolosΓια την ποιοτική και άμεση παράδοση των εμπορευμάτων η εταιρεία μας έχει στην διάθεση της έναν ευρύτατο ιδιόκτητο στόλο οχημάτων.
 
Όλα τα οχήματα της εταιρείας μας είναι ευδιάκριτα και αναγνωρίσιμα καθώς φέρουν το λογότυπο της και τα εμπορικά σήματα της.

Οι παραδόσεις εντός Αττικής πραγματοποιούνται με τα οχήματα μας από τους έμπειρους διανομείς μας, οι όποιοι με υπευθυνότητα και διακριτικότητα φροντίζουν για την σωστή εκφόρτωση των εμπορευμάτων στα καταστήματα λιανικής.

Για την μεταφορά και παράδοση των εμπορευμάτων μας στην περιφέρεια και την υπόλοιπη χώρα, η εταιρεία μας έχει συνάψει συνεργασίες με εξωτερικούς συνεργάτες. Οι πιο αξιόπιστες εταιρείες διανομής έχουν αναλάβει την άμεση και σίγουρη μεταφορά τους ακόμα και στα πια απομακρυσμένα σημεία της χώρας.

stolos

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
dromologiaΗ άμεση διανομη καθιέρωσε την εταιρεία μας στον χώρο εργαλείων και σιδηρικών.

Για αποστολές εντός Αττικής, παραδόσεις σε κάθε περιοχή πραγματοποιούνται 2 με 3 φόρες την εβδομάδα, δηλαδή αυθημερόν και εντός 2 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την χρονική στιγμή μέσα στην ήμερα που θα δοθεί η παραγγελία.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα αρκούν από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθούν στο κατάστημα σας. Σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις μικρών νησιών ή απομακρυσμένων ηπειρώτικων περιοχών 3 ή 4 ημέρες, ανάλογα με τον διανομέα της περιοχης.

Παραλαβές από την έδρα της εταιρείας μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, στις ώρες λειτουργιάς της εταιρείας μας. Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία με την άφιξη σας στην εταιρεία μας, θα είστε σε άμεση προτεραιότητα και μέσα σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμη για να την παραλάβετε. Για να ελαχιστοποιήσετε τον χρόνο αναμονής δώστε την παραγγελία σας πριν την άφιξη σας στην εταιρεία μας.