Η ΠΑΠΑΔΕΑΣ-ΤΣΙΓΚΟΣ Α.Ε. ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ιαν
25
2017

Η ΠΑΠΑΔΕΑΣ-ΤΣΙΓΚΟΣ Α.Ε. ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ

rubi 4Το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία ΠΑΠΑΔΕΑΣ-ΤΣΙΓΚΟΣ Α.Ε. προσκάλεσε όλους τους συνεργάτες της για ποτό, μετά τις 23:00 το βράδυ, σε ένα μοναδικό χώρο στον Άλιμο, με θέα την θάλασσα.

Στα πλαίσια της άψογης συνεργασίας αλλά και της φιλοξενίας, η εταιρεία μας υποδέχτηκε με χαρά τους συνεργάτες και συντελεστές της, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους στον υπέροχο χώρο του RubirosaSeasideDelight. Εκεί, είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε εκ νέου, να ανταλλάξουμε απόψεις και σχόλια για το αντικείμενο μας, την κοινή πορεία μας στο χώρο, τη κατάσταση που επικρατεί στην αγορά μας αλλά και τις ευκαιρίες που προκύπτουν.

Η βραδιά περιλάμβανε ποτό, ελαφρύ φαγητό και συζήτηση υπό ευχάριστη σύγχρονη μουσική υπόκρουση σε ένα γενικά εύθυμο κλίμα από όλους. Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη, η ατμόσφαιρα ευχάριστη και άφησε μια όμορφη ανάμνηση σε όσους παρευρέθησαν.

Η εταιρεία μας θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της για όλους εκείνους που μας τίμησαν τη βραδιά εκείνη και ανανεώνει το ραντεβού της για την επόμενη εκδήλωση.