DEMO DEWALT® ΣΤΟ Τ.Ε.Ι. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ιουν

DEMO DEWALT® ΣΤΟ Τ.Ε.Ι. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ low Στα πλαίσια των ενημερωτικών εκδηλώσεων γνωριμίας των σπουδαστών με τις επιχειρήσεις του κλάδου και τα νέα προϊόντα, που διεξάγει σε τακτική βάση το Τμήμα Σχεδιασμού-Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου του ΤΕΙ Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Μαΐου 2012 ενημερωτική επίσκεψη-επίδειξη στο Τμήμα από την DEWALT®.

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ low Δόθηκε έτσι η ευκαιρία στους σπουδαστές να διαπιστώσουν οι ίδιοι στην πράξη την λειτουργικότητα των παρατιθέμενων ηλεκτρικών εργαλείων DEWALT®, ενώ σε εξέλιξη βρισκόταν η ενημέρωση τους για όλα τα χαρακτηριστικά της πλούσιας γκάμας τους.

Με μεγάλη έκπληξη οι σπουδαστές παρακολουθούσαν το πόσο πιο εύκολη θα είναι η καθημερινή τους εργασία στο μέλλον με τα κορυφαία στον χώρο τους και μοναδικά στην ποιότητα ηλεκτρικά εργαλεία DEWALT®.

Χαρακτηριστική ήταν η προσήλωση στα επιτόπια τεστ που γίνονταν για να συμφωνήσουν όλοι στο πόσο απαραίτητη είναι η δυναμική και η αντοχή των ηλεκτρικών εργαλείων DEWALT στα χέρια των μελλοντικών επαγγελματιών.

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ low Στο φιλόξενο χώρο του Τμήματος στήθηκε μια ολόκληρη έκθεση και οι σπουδαστές είχαν την δυνατότητα να δουν, να χειριστούν, να ρωτήσουν για τα προϊόντα της εταιρείας. Δεν έλειψε φυσικά και ο καθιερωμένος διαγωνισμός βιδώματος της DEWALT®, όπου ο σπουδαστής κ. Αργύρης αναδείχθηκε νικητής κατατροπώνοντας συμφοιτητές και καθηγητές, κερδίζοντας το έπαθλο της εταιρείας (το πανίσχυρο 10,8V επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας Λιθίου της DEWALT® DCD710S2).

Η εταιρεία DEWALT® εκφράζει τις ευχαριστίες της στους υπευθύνους και τους σπουδαστές του Τμήματος Σχεδιασμού -Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου του ΤΕΙ Καρδίτσας για την ευκαιρία να τους παρουσιάσει τα προϊόντα της και την τιμή να συνδράμει στο έργο της ενημέρωσης των σπουδαστών για τις εξελίξεις της αγοράς, αλλά και για την δυνατότητα να έρθει πιο κοντά στο νέο αίμα του κλάδου.